Natasa Djukanovic dhe Darko Buldioski janë folësit e radhës në AllWeb Albania » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 17/09/2016

Natasa Djukanovic dhe Darko Buldioski janë folësit e radhës në AllWeb Albania

Share
nga Fiorela Jaupi
Sht 17, 2016
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >
Folësit e rradhës në Konferencën e Parë të Marketingut Dixhital në Tiranë janë: 

Natasa Djukanovic është CMO në Domain.me. Ajo ka punuar në tri industri të ndryshme, si në sektorin publik dhe atë privat. Specialitetet e saj përfshijnë: planifikimin strategjik, analizën dhe raportimin, marketingun, mediat sociale, menaxhimin e komunitetit, PR dhe komunikimin, mentorimin e startup-eve dhe bashkëbiseduese.

Natasa është gjithashtu një bashkë-themeluese e Digitalizuj.me, një OJQ lokale e cila është një organizatë jo-fitimprurëse që shqyrton fuqinë transformuese të teknologjisë përmes projekteve të ndryshme dhe leksioneve. Është gjithashtu një drejtuese e Spark.me, një nga konferencat më të mëdha teknologjike / biznesit në Evropën Juglindore.

Darko Buldioski është themelues i agjensisë së marketingut dixhital dhe komunikimit NewMediaMK si edhe një drejtor i programit të Konferencës ALLWEB. Ai ka përvojë pune në një shumëllojshmëri të projekteve të ndryshme në internet, duke përfshirë zhvillimin dhe zbatimin e faqeve të internetit, blogeve, rrjetet sociale dhe strategjitë e medias online. Ai dhe ekipi i tij kanë zhvilluar disa nga fushatat më inovative dixhitale dhe në mediat sociale në Ballkan.

Ai është një adoptues i hershëm, promovues dhe edukator. Posedon një mprehtësi në përdorimin e Web, eksperiencën e përdoruesit, dhe dizajnin e informacionit. Me NewMediaMK ai fitoi përvojë duke punuar për si për market e mëdha ashtu edhe për ato të vogla.

Darko ka qenë për një kohë të gjatë edukator, pedagog dhe drejtues. Për më shumë se 10 vjet ai drejton Komuniakcii.net – një blog për median dhe marketingun shkruar në gjuhën maqedonase.

 

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Gjeni videot e edicionit të fundit në linkun AllWeb 2015 – VIDEOS: http://bit.ly/allweb2015

Në web faqen zyrtare, www.allweb.al mund të gjeni edhe informacionin për biletat dhe të përfitoni mundësinë e blerjes së hershme – Early Bird – për të marrë pjesë.

# # # # #

Për më tepër informata kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Bulldioski, në  070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Për më tepër informata rreth folësve, programit dhe për vetë konferencën mund të gjeni në www.allweb.al

/Business Magazine Albania