Mik i Bukinist.al me 23 Prill » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 23/04/2019

Mik i Bukinist.al me 23 Prill

Share
nga Admin
Pri 23, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Një moment i tillë vjen vetëm një herë në vit dhe në një ditë të tillë si data 23 prill.

Në Ditën Ndërkombëtare të Librit ju mund të bëheni Mik i Bukinist-it nëse bëni një porosi gjatë 24 orëve në platformën online.

Të jesh Mik i Bukinist-it në librarinë më të madhe të librit shqip do të thotë: Të marrësh ulje të përhershme -10%, të përfitosh nga ofertat ekskluzive,  të kesh procedim prioritar porosie, të informoshesh rreth botimeve që hidhen në qarkullim dhe të marrësh një dhuratë për festat e fundvitit.

Nuk janë pak. Prandaj, përfitoje sot këtë mundësi, për ta pasur librin pranë, në çdo kohë, përmes Bukinist. Në fushën e biznesit dhe zhvillimit personal ju sugjerojmë 4 libra:

“Si të bëhesh profesionisht në shitje”, është një udhëzues njohurish dhe aftësish. Është përgjigja e pyetjes: Si të kemi sukses në profesionin tonë dhe në jetë? Çfarë është shitja në vetvete? Cilët janë faktorët/elementët e saj përbërës? Cilat janë cilësitë që përcaktojnë përsosmërinë në shitje?

“Të mendosh si miliarder”. Mund ta kondërshtoni në rolin e tij si president, ashtu siç po bëjnë shumë amerikanë. Apo mund të jeni kundër politikave ekonomike ndërkombëtare të tij, por nuk mund të mohoni suksesin e Donald Trump në biznes. Libri “Të mendosh si miliarder”, ka të bëjë me të mësuarit për të menduar si një miliarder.

“Baba i pasur, baba i varfër 2”, është vijim i vëllimit të parë bestseller absolut, ku kësaj radhe autorët sjellin këshillat që jep babai i pasur për paranë djalit të tij.

Pushtet i pakufishëm, me autor Anthony Robbins, është një libër trajnues revolucionar për mendjen. Do t’ju tregojë, hap pas hapi, si të veproni në maksimumin tuaj ndërsa fitoni liri emocionale dhe financiare, arrini lidership dhe vetëbesim, dhe siguroni bashkëpunimin e të tjerëveEvente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00