libër Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Lexo më shumë libra në një kohë të shkurtër me aplikacionin Blinkist

Business Pulse

Hiljana Biba, shembull për bashkëmoshatarët e saj

Lajme

“Udhëtim në tri kohë”, libri i profesor Adrian Civicit që trajton komunizmin, tranzicionin dhe kapitalizmin

Zhvillim Personal

Lexim apo video-lojëra. Këshilla e nxënëses për bashkëmoshatarët dhe mësuesit

Zhvillim Personal

Mik i Bukinist.al me 23 Prill

Karriera

Si të bëhesh një regjizor i mirë i jetës tënde

Strategy

Ky është përbërësi sekret që kthen ëndrrat për sipërmarrjen në realitet, sipas një studimi

Lajme

TVSH bën rrëmujë në tregtinë e librit

Karriera

Dario Hani, një “Business Mogul” i ardhshëm

Karriera

A duhet të lexojmë më shumë?! 1 milion shqiptarë mbi 25 vjeç nuk lexuan asnjë libër në 2017