LabBox: Produkti edukativ për fëmijët, lançohet më 7 nëntor
Përditësuar së fundmi: 01/11/2019

LabBox: Produkti edukativ për fëmijët, lançohet më 7 nëntor

Share
nga Eridon Elshani
Nën 01, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Përgatitja e fëmijëve në fushën e teknologjisë informative është më se e nevojshme, pavarësisht profesionit, të cilin fëmija do të zgjedhë në të ardhmen.

Por, teknologjia nuk mësohet ndryshe përveç se nga praktika.

Prandaj, më 7 nëntor do të lançohet LabBox, produkti i parë edukativ, i cili fuqizon fëmijët që të mësojnë për elektronikën dhe programimin.

Planprogrami i zhvilluar nga ekipi i Labbox-it, i cili u mundësohet fëmijëve mbi moshën 8 vjeçare, përmban blloqet elektronike, me të cilat fëmijët mund të ndërtojnë projekte të ndryshme, si llambë dore apo robotë të ndryshëm.

Nëse fëmijët tuaj kalojnë kohën me LabBox, do të jenë më të përgatitur për të adhmen e tyre, duke pasur mundësinë që të zhvillojnë aftësitë e nevojshme për shekullin 21.

Lançimi i LabBox-it do të bëhet më 7 nëntor. Produktet e Labbox mund t’i porosisni në website-in e tyre: www.labbox.education

LabBox është produkt i zhvilluar nga Akademia jCoders, e certifikuar në STEM nga Agjensioni Amerikan i Akreditimit AdvancEd.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube