Ja cila është monedha që kushton mijëra euro
Përditësuar së fundmi: 15/07/2017

Ja cila është monedha që kushton mijëra euro

Share
nga Anerola Torollari
Kor 15, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Sipas disa lajmeve të shpërndara në median ndërkombëtare flitet se disa monedha metalike mund të shiten dhe kushtojnë mijëra euro.

Monedha ku figuron Mbretëresha e Monakos është shumë e rrallë dhe vlen mijëra euro, para të cilat janë të interesuar t’i paguajnë koleksionuesit e tyre.

Kur bëhet fjalë për Euro-n, monedha 2 euroshe me Mbretëreshën e Monakos prapa kap vlerën prej 1300 eurosh në treg, por natyrisht që ajo rrallë mund të gjendet. Vetëm një në 20 mijë monedha vlen kaq shumë para dhe është vështirë të dihet se cila prej tyre do të vlerësohet në një vit të caktuar. Zakonisht, detajet e bëjnë një monedhë të vlefshme, prej peshës e deri te ndonjë shënim mikroskopik që gjendet në vetëm disa prej tyre.”

burimi: InsajderiEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM