monedha Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Aplikacionet që iu nevojiten ndërsa udhëtoni nëpër botë

Lajme

Tregu i kriptomonedhave vazhdon të ruajë shkëlqimin, Bitcoin drejt 6,400 dollarëve

Lajme

Milionerët shqiptarë: 10 depozituesit më të mëdhenj zotërojnë 500 mln euro kursime në banka

Sipërmarrje

Muzikanti Akon po krijon një qytet futuristik, ku e gjithë ekonomia do të mbështetet në kriptomonedhën e tij AKoin

Lajme

BSH: Ekonomia po forcohet, vlerësimi i lekut e tregon këtë

Teknologji

Galaxy S9 dhe S9 Plus vijnë me funksionalitete që bëjnë matjen e tensionit të gjakut dhe nivelit të stresit

Lajme

BSH hedh në qarkullim 20 lekë. Ajo do të jetë krahas 20 leke

Slideshow

Ndërtuar për mënyrën se si komunikojmë sot: Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Lajme

Guvernatori flet për deeuroizimin: Nuk i kemi shpallur luftë

Lajme

BSH hedh në treg tre monedha për përvjetorin e vdekjes së Skënderbeut

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00