euro Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Qeveria do të marrë borxh të hënën 120 milionë euro

Lajme

Konfindustria: Euro po shënon nivelin më të ulët historik në këto 12 vite

Business Pulse

Euro zbret nën 122 lekë

Business Pulse

Kartëmonedha më rezistente nga Banka Qendrore Europiane

Lajme

Një fermë për Universitetin Bujqësor të Tiranës

Lajme

Zhvlerësimi i euros dhe mos rimbursimi i TVSH-së, bllokojnë eksportuesit shqiptarë

Lajme

Drejt daljes nga qarkullimi prerja 500 euro

Lajme

Euro nën 123 lekë

Lajme

Ja si duken kartëmonedhat e reja 100 dhe 200 euro

Lajme

Leku nis të dobësohet