Fuqizoni Brandin Personal - Rritni Shitjet
Përditësuar së fundmi: 10/02/2020

Fuqizoni Brandin Personal – Rritni Shitjet

Share
nga Amantia Kullolli
Shk 10, 2020


Trajnimi “Fuqizoni Brandin Personal – Rritni Shitjet”, organizuar nga “EJ Business Consulting”, do t’u ofrojë  pjesëmarrësve një guidë të thjeshtë me njohuritë  më  bashkëkohore në artin e shitjes. Të provuara praktikisht për ndikimin e jashtëzakonshëm që ato kanë, për transformimin e proçesit të shitjes, duke garantuar diferencimin nga konkurentët dhe arritjen e një suksesi të qëndrueshëm dhe afatgjatë.

Trajnimi është i vlefshëm për të gjithë sipërmarrësit dhe ata që punojnë në botën e biznesit dhe të  shitjes, pavarësisht nëse janë në pozicione drejtuese, menaxheriale apo operacionale.
Jeni të mirëpritur, në  një  trajnim mjaft intensiv që do të ndryshojë  botëkuptimin tuaj për biznesin dhe artin e shitjes dhe do t’iu inspirojë për një nisje të re në rrugën tuaj të suksesit!

Trajnimi i parë do të organizohet të mërkurën, më 12 Shkurt 2020, ora 14.00 -19.00, pranë Tirana Business University. Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë.

Pagesa për pjesëmarrjen dhe çertifikatën e trajnimit është 4 mijë lek (pa TVSH).

Të interesuarit mund të regjistrohen online në linkun e mëposhtëm ose mund të kontaktoni me e-mail për të dërguar Formularin e Regjistrimit.

Trajnues: ENEA JANKO
Drejtues i EJ Business Consulting
Themelues i Tirana Business University
Cel: 0672032205
E-mail: [email protected]

Subscribe në kanalin tonë në YouTube