Enet Solutions-Logicom dhe Oracle, një partneritet në dobi të biznesit
Përditësuar së fundmi: 08/10/2018

Enet Solutions-Logicom dhe Oracle, një partneritet në dobi të biznesit

Share
nga Neada Muçaj
Tet 08, 2018

Me ekspertizën lokale dhe shtrirjen ndërkombëtare, Logicom ofron shpërndaje të besueshme, efikase dhe pa rrezik për Zgjidhje Teknologjike ose Shërbime.

Një teknologji e dedikuar për biznesin, Logicom bashkon tregjet, shitësit dhe ofruesit e teknologjisë, me një prezencë në një shumëllojshmëri tregjesh.

Së fundmi, Enet Solutions – Logicom SHA, ka zgjeruar partneritetin e saj me Oracle duke u bërë një Distributor me Vlerë i Produkteve të Oracle, që mbulon Greqinë, Qipron, Maltën, Shqipërinë, Kosovën dhe Republikën e Maqedonisë.

“Ne jemi të lumtur, që po zgjerojmë më tej partneritetin tonë me Oracle dhe jemi shumë të sigurt se ky bashkëpunim do të përshpejtojë rritjen e biznesit për të dyja kompanitë. Gama e produkteve Oracle, do të na mundësojë që të kujdesemi për nevojat e partnerëve tanë dhe për të rritur shtrirjen tonë të tregut. Për më tepër, partneriteti demonstron besimin që Oracle ka në aftësinë e Logicom, si shitësi kryesorë, për të rritur biznesin “, thotë Spiros Kourmousis, Drejtor i Përgjithshëm i Enet Solutions – Logicom SHA.

Enet do të ndihmojë partnerët të angazhohen në portofolin e Oracle nëpërmjet ofertave të Oracle’s Value Added Distributor (VAD) dhe të marrin specializimet e nevojshme për të adresuar nevojat e biznesit duke përdorur zgjidhje Oracle. Me këtë partneritet, Oracle e ka njohur Enet Solutions – Logicom SHA për ekspertizën dhe përsosmërinë e saj në ofrimin e produkteve Oracle, për zgjidhje dhe shërbime për tregjet ku zhvillon aktivitetin.

Bashkohuni nesër në eventin e lançimit në orën 9:30 pranë Xheko Imperial, 9 Tetor 2018. Do të diskutojmë për tregun lokal, mundësitë dhe trendet e reja që vijnë nga bashkëpunimi i ri mes Logicom dhe Oracle.

Klikoni linkun për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj: https://bit.ly/2C03Bc5