Teknologji

Gjobiten Apple dhe Samsung se ngadalësuan qëllimisht pajisjet e tyre

Teknologji

Zbuloni risitë që Google prezantoi në eventin me të madh të pajisjeve hardware

Teknologji

Facebook prezanton më në fund funksionalitetin e shumëpritur nga të gjithë

Teknologji

Aplikacionet që iu nevojiten ndërsa udhëtoni nëpër botë

Teknologji

Jetoni momentin me smartphone më të ri, Galaxy A9

Mobile

Samsung lançon super telefonin Galaxy A7 me tre kamera

Teknologji

Samsung dhe Google bashkëpunojnë në RCS Messaging për Android

Mobile

iPhone më të lirë? Ja çfarë do të zbulojë Apple në eventin e datës 12 Shtator

Teknologji

Uber vjen me një risi, lançon Uber Cash