Teknologji

Galaxy S7 prezantohet në Janar, bën të ditur Evan Blass

Teknologji

Ja se si duket “homepage” i iPhone-it të CEO-s së Microsoft

Teknologji

Samsung Galaxy S7 vjen me kamerë prej 20 MP

Teknologji

Apple ngjit një majë të re

Teknologji

Si e dëshirojmë Samsung Galaxy S7?

Teknologji

iPhone 6S dhe 6S Plus “mbërrijnë” në Indi

Teknologji

Gjobitet Apple me 234 milionë $

Teknologji

Beteja e shpejtësisë ndërmjet Galaxy Note 5 dhe iPhone 6s plus

Startup

Dentem – Startup-i shqiptar në rrugën e tij drejt suksesit në tregun global!