Mobile

Samsung lançon super telefonin Galaxy A7 me tre kamera

Teknologji

Samsung dhe Google bashkëpunojnë në RCS Messaging për Android

Mobile

iPhone më të lirë? Ja çfarë do të zbulojë Apple në eventin e datës 12 Shtator

Teknologji

Uber vjen me një risi, lançon Uber Cash

Mobile

Super telefoni i Google, Pixel 3 së shpejti në treg

Teknologji

Të gjithë pas Samsung. Të pakët ata që tentojnë ndryshimin

Mobile

Lancohet në Tiranë Galaxy Note 9 i Ri dhe Super i Fuqishëm: Për Ata Që i Duan Të Gjitha  

Teknologji

Si të mbrojmë telefonin nga temperaturat e larta?

Mobile

Ja si do të jetë Samsung Galaxy Note 9