Lajme

Bleu një Lamborghini për 500,000 dollarë, nuk e gëzoi as edhe një ditë

Mobile

Telefoni Google Pixel së shpejti do të zbulojë nëse keni pësuar aksident me makinë dhe automatikisht do të thërrasë urgjencën

Teknologji

WhatsApp së shpejti do të sjellë mesazhet ‘vetë-shkatërruese’

Teknologji

Amazon sapo lançoi syzet që aktivizohen nëpërmjet zërit

Lajme

Detyrimet tatimore tani mund t’i paguani me këste

Teknologji

“Gati për të hyrë në ring”: Mark Zuckerberg sfidon të gjithë politikanët që duan të shkatërrojnë Facebook-un

Teknologji

Google dhe Levi’s prezantojnë një xhaketë të mençur që mund t’ju përgjigjet thirrjeve dhe të bëjë selfie

Teknologji

Uber dyfishon përpjekjet për sigurinë e pasagjerëve

Teknologji

Alexa do të instalohet në makinat amerikane General Motors