Banka Kombëtare Tregtare vjen më afër klientëve me platformën “BKT Whatsapp”


Së fundmi, Banka Kombëtare Tregtare i është bashkuar trendit tё “dixhitalizimit” me adaptimin e aplikacionit “Whatsapp” për dhënien e informacionit dhe shërbimin e klientit në lidhje me produktet dhe shërbimet që ofron kjo e fundit.

BKT Whatsapp është një platformë mesazhesh për telefonat celularë, i cili ju lejon të shkëmbeni mesazhe pa pasur nevojë të paguani për SMS. Ju duhet të keni aktive një linjë interneti gjatë përdorimit të Whatsapp dhe nuk ka kosto shtesë për dërgimin e mesazheve.

Banka Kombëtare Tregtare u jep mundësinë konsumatorëve të marrin një informacion të përgjithshëm mbi produktet bankare të klientëve aktualë të saj, si dhe të produkteve dhe shërbimeve që BKT oforn, në vendin dhe kohën e dëshiruar duke përdorur shërbimin e BKT Whatsapp nё numrin+355674000018.

Për tё siguruar me një përvojë të pasur komunikimi dhe të kontaktoni bankën tuaj nga kudo, “Whatsapp” ёshtё pёrzgjedhur si aplikacioni për të qenë më afër klientëve tё bankёs.

Informacioni që mund të merrni duke përdorur Whatsapp:

1. Të gjeni informacion të përgjithshëm lidhur me produktet bankare, oraret e shёrbimit, adresat e degёve etj.

2. Të gjeni informacion mbi Degën Internet:
a. Të informoheni mbi kushtet e regjistrimit në Degën Internet
b. Të informoheni mbi kushtet e përdorimit të Degës Internet
c. Të raportoni një problem mbi hapat e regjistrimit/ hyrjes në Degën Internet
d. Të raportoni një problem mbi kryrjen e një transaksioni në Degën Internet

3. Të gjeni informacion mbi BKT Smart:
a. Të informoheni mbi kushtet e regjistrimit në BKT Smart
b. Të informoheni mbi kushtet e përdorimit në BKT Smart
c. Të raportoni një problem mbi hapat e regjistrimit/ hyrjes në BKT Smart
d. Të raportoni një problem mbi kryrjen e një transaksioni në BKT Smart

4. Të informoheni mbi ATM-t e BKT:
a. Të informoheni mbi vendndodhjen e ATM-s më të afërt
b. Të raportoni një problem mbi ATM-t e BKT

5. Të informoheni mbi Degët e BKT:
a. Të informoheni mbi oraret e shërbimit të degëve
b. Të informoheni mbi adresën e degëve
c. Të informoheni mbi numrat e kontakteve të degëve

6. Të raportoni një sugjerim mbi produktet dhe shërbimet e ofruara nga BKT

7. Të raportoni një pakënaqësi/ ankesë mbi produktet dhe shërbimet e ofruara nga BKT

8. Të njiheni me ofertat e fundit aktive për produktet e shërbimet e BKT

 

/Business Mag Albania

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale