Resto.al platforma që sjell restorantin në shtëpinë tuaj

Resto.al platforma që sjell restorantin në shtëpinë tuaj


Niogret Sinaj është vetëm 22 vjeç. Dy vitë më parë ai ka ndërtuar platformën e tij Resto.al. Platforma mundëson porositjen e ushqimit online nga shtëpia dhe tek cilido restorant që dëshironi.

Fillimisht kjo patformë quhej pizzeria.al, pasi fokusi i saj ishin vetëm piceritë, por me kalimin e kohës, Niogreti mendoi të regjistronte në platformën e tij edhe disa nga restorantet më të pëlqyera për klientët. “Doja të krijoja një komunitet, ku çdo restorant të ishte pjesë edhe klientët të merrnin informacione rreth këtyre restoranteve. E testova për 2 vjet në Tiranë dhe qytete të tjera si Vlora, Berati, Lezha, Korça dhe Fieri duke përfshirë vetem pica”.

Ndërsa sot Resto.al është një platformë gjithëpërfshirëse, ku klienti përveçse mund të porosisë, mund edhe të japë opinionin e tij lidhur me ushqimin që konsumon dhe restoranti nga i cili e porosit. Për BusinessMag.al Niogreti thotë se këto dy vite kanë qenë eksperiment, për të parë ecurinë e platformës në vend. Gjatë gjithë kohës ai ka eksperimentuar tregun, ka parë dhe kuptuar se çfarë duan dhe pëlqejnë klientët. Gjithashtu, Niogreti është marrë vetë edhe me marketingun e platformës dhe fakti që në këto dy vite platforma ka qenë në rritje, për të do të thotë se gjërat kanë funksionuar.

Lexo: WebProm, 18 vjeçari sjell platformën online për marketing dhe “vetëpunësim”

Dy vite me investim intensiv kanë ndikuar në zhvillimin e tij personal. Së fundi ai është mbështetur edhe nga grante.

Në biznesin e tij janë të punësuar pesë persona, të cilët merren kyesisht me marketingun dhe menaxhimin e platformës. Të rinjve që nuk shohin mundësi ai u thotë se, “Nëse i kërkon mundësitë i gjen, madje edhe në një vend si Shqipëria ku të gjithë ankohen për papunësi”.

Ai synon që platforma e tij të zgjerohet dhe të operojë në të gjithë vendin. I pyetur se çfarë i nevojitet për të bërë realitet këtë plan të tijin, Niogreti thotë, “Është e gjitha çështje marketingu. Pa maketing asnjë biznes nuk ia del dot”.

Që nga viti 2015 nxisim shpirtin sipërmarrës, inovacionin dhe rritjen personale duke ndikuar në zhvillimin e një mjedisi motivues dhe pozitiv tek lexuesit tanë. Kjo punë që e bëjmë me shumë dashuri nuk ka të paguar. Ne jemi platforma e vetme e cila promovon modelin pozitiv të sipërmarrjes së lirë. Përmes kësaj platforme mbështesim edukimin gjatë gjithë jetës si mjet për zhvillimin personal dhe profesional të brezave. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni në gjithë trevat shqipfolëse.

Mund të kontribuoni KETU. Falemnderit.

Must watch
Business Mag Nr. #37 - Prill 2025

Mendo lokalisht, vepro globalisht

Viti 2025 vjen me sfida dhe mundësi të mëdha në sektorë të rëndësishëm të ekonomisë sonë. Turizmi shqiptar po përjeton një rritje të jashtëzakonshme, ku duket se pas një prezantimi mbresëlënës në ITB Berlin, Shqipëria është gati të pozicionohet si një destinacion i rëndësishëm në hartën botërore me një ofertë të larmishme turistike. Paralelisht, tregu i pasurive të paluajtshme po përballet me ndyshime të shumta, ku investimet strategjike dhe zhvillimi i qëndrueshëm janë kyç për suksesin e këtij sektori.
Teknologjia vazhdon të transformojë mënyrën se si jetojmë dhe punojmë. Inteligjenca Artificiale nuk është më thjesht një mjet ndihmës, por një faktor vendimtar që po shkruan rregulla të reja në çdo industri.

Bota përballë sfidës së krijimit të një axhende më humane për Inteligjencën Artificiale – si mund ta vendosim atë në shërbim të njeriut, pa e shndërruar në një rrezik për demokracinë dhe ekonominë globale? Ndërsa jetojmë në një botë që ndryshon vazhdimisht, shohim sesi Fintech është një realitet i padiskutueshëm që po lehtëson ditë pas dite jetën dhe veprimtarinë e bizneseve dhe individëve. Ajo që konfirmojmë me siguri në këtë edicion është sesi bizneset shqiptare po përqafojnë gjithnjë e më shumë një qasje europiane në menaxhim, kulturë, lidership dhe investime, duke u nxitur drejt inovacionit dhe …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale
0