WebProm, 18 vjeçari sjell platformën online për marketing dhe “vetëpunësim” » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 20/02/2019

WebProm, 18 vjeçari sjell platformën online për marketing dhe “vetëpunësim”

Share
nga Anerola Torollari
Shk 20, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Françesko Lamçe është i riu 18 vjeçar që ka sjellë versionin e përditësuar të platformës Start Ad, por tashmë edhe me një emër të ri WebProm. Pasioni për t’u zhvilluar dhe për t’u bërë një sipërmarrës dhe emër suksesi në tregun shqiptar reflektohet në punën e tij të palodhshme për të sjellë gjëra të reja dhe për t’u përmirësuar çdo ditë.

WebProm është një platformë, e cila sjell risi në marketingun dhe “vetëpunësimin” online në Shqipëri. Kjo platformë prej një viti operon në treg, ku numëron mbi 15 biznese që reklamojnë aty dhe mbi 20 website, me të cilat bashkëpunon.

Platforma WebProm operon në dy drejtime:

  • Publikues – është llogaria që ndryshe quhet edhe VETËPUNËSIM. Në këtë llogari të gjithë personat që kanë një web, mund të tërheqin reklamat nga sistemi dhe t’i shfaqin në web-in e tyre, duke siguruar të ardhura mujore.
  • Reklamues – është llogaria që u dedikohet bizneseve. Platforma WebProm u ofron hapësirë  nëpërmjet banerave bizneseve që duan të promovohen në faqe të ndryshme.

Në këtë sistem, të gjitha procedurat kryhen online. Ju mund të shikoni çdo statistikë në kohë reale si: Sa veta e shikojnë apo e klikojnë dhe nga cilat vende dhe pajisje e kanë parë reklamën tuaj.

Reklamimi i bizneseve në këtë platformë bëhet ndërmjet banerave, WebProm përmes një bashkëpunimi me Bannersnack. Ky u ofron suport bizneseve në krijimin e banerave profesionalë.

Lexoni: Françesko Lamçe, 17 vjeçari që ka krijuar dy platforma online

Një nga pikat e tjera të WebProm është departamenti i Support. Ofrohet mundësia për të kontaktuar në disa kanale si: Chat Live 24/7, që ndodhet në platformë ose edhe në email apo nëpër rrjeteve sociale.
Gjithmonë është dikush aty për t’iu përgjigjur çdo problemi.

Të gjitha procedurat/pagesat bëhen online dhe janë të sigurta pasi faqja është e mbrojtur me certifikatë sigurie.
Pagesat kryhen nga platforma si PayPal ose nëpërmjet bankës, së shpejti edhe me Credit Cart.

Si mund të regjistroheni në WebProm?

Për t’u bërë pjesë e platformës, mjafton të regjistroheni në faqen zyrtare https://webprom.xyz/, ku plotësoni të dhënat që ju kërkohen dhe llojin e llogarisë që dëshironi të hapni. Gjithashtu, ofrohet një guidë trajnuese online për të gjithë ata që kanë probleme me aksesimin e funksionaliteteve në faqe, ku mund të gjenden video dhe materiale të tjera.

Për më shumë informacion klikoni në linkun: http://help.webprom.xyz/