9 shprehje për të përballuar stresin më mirë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 03/12/2019

9 shprehje për të përballuar stresin më mirë

Share
nga Anerola Torollari
Dhj 03, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Pavarësisht sa të qetë të jeni, jeta mund të bëhet stresuese. Dhe kur stresi ju rrethon, edhe për ata që duket se përpiqen ta menaxhojnë atë, mund të jetë një situatë e vështirë.

Lexoni: 10 CITIME FRYMËZUESE NGA FEMRA FRYMËZUESE BIZNESI

Për t’ju ndihmuar të arrini paqen shpirtërore më shpejt, këtu janë 9 quotes që BusinessMag sjell për ju:

“Brenda jush, ka një qetësi dhe një vend të shenjtë, në të cilin mund të tërhiqeni në çdo kohë dhe të jeni vetvetja.” – Hermann Hesse

“Qetësia është djepi i fuqisë”. – Josiah Gilbert Holland

“Vendosni paqen e mendjes si qëllimin tuaj më të lartë dhe organizoni jetën tuaj rreth këtij qëllimi.” – Brian Tracy

“Të bësh diçka produktive është një mënyrë e shkëlqyer për të lehtësuar stresin emocional. Bëni që mendja juaj të realizojë diçka që është produktive.” – Ziggy Marley

“Rregulli numër një është, mos djersisni për gjërat e vogla. Rregulli numër dy është, çdo gjë është e vogël.” – Robert Eliot

“Arma më e madhe kundër stresit është aftësia jonë për të zgjedhur një mendim mbi tjetrin.” – William James.

“Ditën kur do të hiqni dorë nga gjërat që ju rëndojnë, do të jetë dita kur jeta juaj do të fillojë bëhet më e ndritshme.” – Katrina Mayer

“Merrni frymë thellë. Hiqni dorë nga gjërat që ju stresojnë dhe kujtojini vetes se ky moment është i vetmi për të cilin duhet të keni siguri.” – Oprah Winfrey

“Sa më të qetë të jeni, aq më i madh është suksesi, ndikimi i tij, fuqia e tij për mirë. Qetësia e mendjes është një nga xhevahirët e mençurisë.” – James Allen

Lexoni: Thënie për suksesin nga CEO me influencë

burimi: success.com