stres Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Optimizmi shëron ndërsa paniku dhe pesimizmi vret

Business Pulse

Dëshironi të njihni disa nga strategjitë e suksesit?

Këshilla suksesi

Si të motivoni ekipin tuaj kur është në stres

mirëqënie

Si të mposhtësh FOMO-n, frikën nga humbja e shanseve?

Business Pulse

9 shprehje për të përballuar stresin më mirë

Business Pulse

Këto 5 pyetje do t’ju ndihmojnë të gjeni produktivitetin tuaj

Sipërmarrje

Pse punonjësit tuaj japin dorëheqjen?

Business Pulse

E urreni punën tuaj, por nuk mund të jepni dorëheqjen? Ja çfarë duhet të bëni

Strategy

8 arsye pse nuk jeni të lumtur në punë

Business Pulse

Ankthi i punonjësve, dëmet që sjell ai për kompaninë

Evente