Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Lajme

iPodi juaj i vjetër mund të vlejë 20.000 $

Personazhe

Kush ishte David Rockefeller, një nga njerëzit më me ndikim në botë?

Lajme

Mark Zuckerberg më në fund do të marrë një diplomë nga Harvard

Strategy

CEO i Reddit ndan sekretin e tij për sukses: “Mos ju përgjigjni çdo emaili”

Sipërmarrje

Elon Musk tregon si të jesh një shef i shkëlqyer në një letër të thjeshtë

Teknologji

Inteligjenca artificiale po kthen njerëzimin në të padobishëm

Teknologji

Presidenti i Amazon ka më shumë ndikim se Angela Merkel

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00