Workshop mbi Menaxhimin Financiar – Si të arrijmë në nivelin tjetër?


Çoni kompaninë / departamentin / projektin tuaj në një nivel tjetër me menaxhimin financiar!

A merrni vendime që kanë një ndikim të lartë financiar?
A merrni raporte financiare dhe informacione të tjera?
A jeni i përfshirë në planifikimin strategjik dhe operacional të kompanisë suaj?
A vendosni për buxhetin e kompanisë ose departamentit tuaj?
Dëshironi të dini se çfarë EBIT, NOPAT, NPV me të vërtetë janë?
A do të dëshironit të flisnit “gjuhën e Financës”?

Atëherë ky workshop është për ju!

Cili është përfitimi juaj:

Ju do të kuptoni më qartë menaxhimin financiar.
Ju do të kuptoni pasqyrat financiare dhe marrëdhëniet midis tyre.
Ju do të merrni vendim bazuar në njohuritë tuaja financiare.
Ju do të pyesni për faktet përkatëse financiare.
Ju do të përmirësoni bashkëpunimin me partnerët tuaj të biznesit financiar.

Cili është përfitimi i kompanisë suaj:

Menaxherët kompetentë financiarë do të marrin vendime më të mira.

Çfarë do të mësoni:

Pasqyrat Financiare (bilanci, pasqyra e të ardhurave dhe pasqyra e rrjedhës së parasë) dhe marrëdhëniet ndërmjet tyre
Menaxhimi i parave cash
Planifikimi financiar dhe raportimi
KPI financiare dhe operative
Mundësia dhe administrimi i riskut
Dixhitalizimi (në Financë)

Si do të punohet:

Prezantime
Diskutime
Punë në grup
Punë me problematikat, temat dhe pyetjet tuaja

Trajnere: Elisabeth Siencnik

25 vjet përvojë në Financë dhe Menaxhim Projektesh. Ka punuar me ndërmarrje ndërkombëtare (Unilever, Baxter, GSK), organizata ndërkombëtare, NVM dhe startup-e. Trajnere dhe konsulente me përvojë të lartë, trajnere e fokusuar në zgjidhjet etj.

Data: 23-24 Tetor 2019

Ora: 09:00 AM – 17:00 PM

Vendodhja: Hilton Garden Inn, Tiranë, Shqipëri

Çmimi: 360€ (me TVSH)

(fletëpalosje, certifikatë, drekë dhe coffee breaks të përfshira)

Për më shumë informacion klikoni Këtu.

Për të blerë biletat tuaja klikoni Këtu.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale