VOCE kërkon të rrisë produktivitetin tonë gjatë dëgjimit të podcast-eve
Përditësuar së fundmi: 15/05/2018

VOCE kërkon të rrisë produktivitetin tonë gjatë dëgjimit të podcast-eve

Share
nga Jon
Maj 15, 2018

Voce është një luajtës për podcast-e i cili shpreson që të përmirësojë eksperiencën e dëgjimit të podcast-eve duke n’a furnizuar me shënime interaktive.

Sipas një postimi në Reddit nga vetë autori, Voce i lejon lexuesit që të nxjerrin website të ngjashëm me temën për të cilën po dëgjojnë. Gjithashtu edhe libra dhe imazhe ashtu siç janë përmendur në podcast që ata po dëgjojnë.

Ndërkohë që ajo nuk është shpërndarë gjerësisht, Voce është e disponueshme për testuesit e “beta”-ve me një numër të limituar podcast-esh.

Aplikacioni ka karakteristika si shënime të kuruara nga ekspertët, aftësinë për të kaluar nëpër timeline dhe për të komentuar në seksione të ndryshme, dhe “voice recognition” i cili lidhet me website e përmendura me zë.

Për dëgjuesit e rregullt të podcast-eve, kjo është një mundësi e artë. Voce e përmirëson eksperiencën duke u thelluar më tej në atë çka folësi është duke përmëndur. Ky është aplikacioni në funksionalitetin e vet:

Së pari, aplikacioni duket goxha mirë dhe është i lehtë për t’u përdorur. Ndonëse në teori pak e komplikuar, të gjeturit të podcast-eve nuk është e vështirë. Shënimet, shfaqen sapo ti hap një podcast. Madje linqet janë të shumllojshme. Nga librat në Amazon, në video në YouTube, e në website të tjera.

Çdo podcast është i shënjuar në timeline e podcast-it. Kështu vetëm duke klikuar mbi një shënim të caktuar, ajo shkon menjëherë tek fragmenti në fjalë.

Siç edhe u lartpërmënd, Voce është ende në versionin beta. Kështu që shumë gjëra mund të ndryshojnë gjatë kohës.

Burimi: Android Authority