Trajnim: "Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi" » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 06/05/2019

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Share
nga Anerola Torollari
Maj 06, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i zgjuar dhe me inteligjencë të lartë. Është e vërtetë, një njeri i tillë mund të jetë i suksesshëm, por jo vetëm! Suksesi i një individi nuk shënjohet vetëm nga koefiçenti i inteligjencës së tij! Një element shumë i rëndësishëm që të bën vërtetë një njeri të suksesshëm është Inteligjenca Emocionale, për të cilën shumë pak kemi dëgjuar të flitet, pavarësisht se çdo njëri prej nesh mund ta zotërojë.

  • Çfarë është Inteligjenca Emocionale?
  • Si mund ta rrisim atë?
  • Për çfarë na shërben ajo?

Qëllimi i trajnimit është që tregut të punës t’i ofrojmë kandidatë cilësorë për pozicionet që ata kërkojnë dhe njëkohësisht t’i përgatisim të gjithë të interesuarit që të plotësojnë kushtet bazë për të qenë të suksesshëm në punë. Aftësitë intelektuale nevojiten për të kryer aktivitetet mendore, POR sa më lart të ngrihet në përgjegjësi një punonjës, aq më tepër Inteligjencë Emocionale i duhet për ta kryer punën me sukses.

Trajnere:

Znj. Armira Lazaj, pedagoge dhe trajnere në fushën e Ekonomisë në tematikat: Menaxhim, Marketing, Sipërmarrje, Inovacion & Kreativitet, Aftësi Komunikuese, ideatore dhe organizatore e aktiviteteve @startupnow.al dhe @gruajadhekarriera, trajnuese dhe folëse motivuese.

Znj. Lediona Braho, Psikologe klinike, terapiste, psikoterapiste në formim në qasjen e Psikodramës, këshilluese në faqen e këshillimit online për të rinj nukjevetëm.al, Pedagoge e Psikologjisë në Fakultetin e Shkencave Sociale, anëtare e bordit drejtues “Mental Health Albania”, koordinatore në klubin e letrarëve të rinj “Pena e Re”, folëse motivuese.

Aplikimi

Dërgo: Emër Mbiemër, profesion, numër kontakti me e-mail në [email protected]
Data: 11 Maj 2019
Ora: 09:00-14:00
Adresa: Mental Health Albania, Rruga 5 Maji, Tiranë
Kapaciteti: 30 pjesëmarrës
Pagesa: 2000 lekë (të reja)

Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje.

Për më shumë informacion klikoni Këtu.