zhvillim personal Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

“Transforming Your Life”, disa mesazhe nga Anila Bashllari

Strategy

Koncepti i gabuar që kemi për suksesin

Strategy

Kujt duhet t’i drejtoheni kur jeni duke kërkuar për një punë tjetër?

Intervista

Dario Hani, djaloshi 20 vjeçar nga Shqipëria, publikon 3 libra në Amazon

Zhvillim personal

Ja arsyeja e thjeshtë pse mendoni gjëra negative gjatë gjithë ditës

Business Pulse

Si të inkurajoni zhvillimin personal dhe profesional në vendin e punës

Zhvillim Personal

Çfarë mund të mësoni nga emocionet dhe ndjenjat tuaja të brendshme?

Zhvillim Personal

A e njohim veten?!

Zhvillim Personal

Praktikant i Liçencuar i Programimit Neuro-Linguistik

Zhvillim Personal

Si ta kuptojmë që vërtetë ka ardhur momenti për të ndryshuar punë?