udhetime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lona Alia, vajza shqiptare vjen të na tregojë historinë e saj të suksesit nga Silicon Valley në Startup Grind Tirana

Travel

Top 10 quotes për udhëtimet

Teknologji

Gruaja 80 vjeçare kalon Afrikën me një Toyota Corolla 20 vjeçare

Media&PR

Youth Talks #9 me Aneida Bajraktari

Travel

Portali izraelit rekomandon Shqipërinë për të kaluar pushimet

Business Pulse

Cilat janë gjërat për të cilat ja vlen të shpenzoni?

Travel

Shet aplikacionin tek Snapchat për 54 mln usd dhe tani udhëton nëpër botë

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e Konkursit të Turizmit në portalin e-Albania!

Slideshow

20 hobby-t më të pëlqyera të njerëzve më të pasur në botë