trajnime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Instituti i Ekspertëve Fiskalë vazhdon trajnimet profesionale

Intervista

Gral Albania, të bësh blerje nga një Qendër Tregtare Online

Business Pulse

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikim në Shkëmbimin Rinor për Sipërmarrësit e Rinj

Thirrje per Aplikime

Hapet aplikimi për trajnimin e radhës në Python nga AUK

Strategy

7 aftësi që do t’ju ndihmojnë në marrëdhëniet tuaja me njerëzit

Thirrje per Aplikime

Trajnime falas: “Ndërmarrësi dhe biznes plane”- Mundësi për grante

Business Pulse

Teknologjia e Informacionit – trajnimet dhe kurset që zhvillohen dhe kërkohen në tregun e punës

Business Pulse

Nën moton “We promote skills” nis edicioni i 5-të i Albanian Skills

Trajnime

duapune.com sjell serinë e trajnimeve të burimeve njerëzore të aplikuara

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00