të rinjtë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

A e keni një qëllim? Rovena Vata, mentore, doktore shkencash fton të rinjtë të udhëhiqen nga qëllimi i tyre i jetës

Kosova

50 ide biznesi për të rinjtë në vendet në zhvillim

Lajme

Të rinjtë masin njohuritë e tyre financiare, në konkursin e javës së parasë

Strategy

Elon Musk të rinjve ambiciozë: “Aftësitë vlejnë më shumë se diploma”

Internet

Një lëvizje e re e Facebook për të kthyer të rinjtë në aplikacion

Sipërmarrje

Ndryshimi po ndodh dhe të rinjtë po udhëheqin rrugën përpara

Teknologji

Smartfonët dhe të rinjtë: Çfarë do sakrifikonin të rinjtë vetëm që të mos hiqnin dorë nga telefonët e tyre

Business Pulse

Kur largohen nga shtëpia të rinjtë evropianë?

Strategy

Po ku je mër ti se s’lash vend pa të kërkuar!

EU Corner

Mirëqenia e të rinjve? Jemi të parafundit në Ballkan