Startup Archives » Page 2 of 45 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Studentët amerikanë do të trajnojnë nxënësit shqiptarë

Strategy

Këshilla frymëzuese për startup-et që po përballen me momente të vështira

Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Strategy

Nuk keni para për të filluar një biznes? Provoni këto 5 opsione për të financuar biznesin tuaj

Thirrje per Aplikime

Innovation Challenge Fund hap aplikimet për financimin e startup-eve inovative dhe organizatave

Thirrje per Aplikime

Fondi i Inovacionit nga UNICEF, një mundësi për startup-et teknologjike

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Startup

OpenPay. Startup-i fitues i Elevator Lab në edicionin e kaluar sjell përvojën e tij

Business Pulse

Top 10 startup-et shqiptare sipas StartupRanking

Startup

WeWork, startup-i njëbrirësh ka vendosur të testojë tregjet publike

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM