Startup Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Steve Jobs e pushon nga puna, por ai hap kompaninë e tij

Intervista

Ëngjëll Rraklli: “Amakids, loja virtuale me impakt social”

Teknologji

Oferta Juaj: Aplikacioni i cili ju ndihmon portofolin!

Strategy

Postimi në blog i vitit 2006 tregon pse Elon Musk është kaq i suksesshëm

Teknologji

Dikur punonjëse e Google, sot po e konkurron atë

Startup

Kush është startup-i në të cilin Bill Gates dhe Jeff Bezos po investojnë?

Intervista

Ertjan Cabiri (Movida.al), nga Burokracia e OKB tek Impakti i Menjëhershëm i Startup-eve

Intervista

Slice, themeluar nga Ilir Sela, i gatshëm për të punësuar në të gjithë Ballkanin

Startup

Startup-et me emra unikë marrin më shumë fonde

Startup

Brandless, startup-i i blerjeve të së ardhmes

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM