sipermarres te rinj Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrës të suksesshëm

Këta dy sipërmarrës e braktisën kolegjin dhe ndërtuan një kompani miliarda-dollarëshe për vetëm 2 vjet

Lajme

Pjesmarrësit e Sfida IDEA inovojnë në produktet dhe shërbimet e tyre

Intervista

MedNet – Startupi fitues i çmimit të dytë në Startup Live Tirana

Intervista

Nimbus – Startupi fitues i çmimit të parë në Startup Live Tirana

Thirrje per Aplikime

Workshop 4-ditor në Hungari për sipërmarrësit socialë

Startup

Shpallen fituesit e Startup Live Tirana, “Nimbus” merr çmimin e parë

Sipërmarrje

Gjermania ofron mbështetje për sipërmarrësit e rinj shqiptar që zhvillojnë ide inovative

Lajme

Mbyllet suksesshëm turi takimeve të edicionit të 5-të të Albanian ICT Awards

Sipërmarrje

Cilat do të jenë fondet për mbështetjen e sipërmarrësve të rinj?

Lajme

Libra mbi sipërmarrjen, me një klik, në shtëpinë tuaj!