sensor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Pse teknologjia “Brickwork” është një nga industritë më të mira për të filluar një biznes në 2017?

Teknologji

Samsung prezanton telefonin e mençur Xcover 4 të fortë, por elegant gjatë Kongresit Botëror të Celularëve në Barcelonë

Teknologji

Samsung Zgjeron Portofolin e Tabletëve me Galaxy Tab S3 duke ofruar argëtimin dhe produktivitetin e pajisjeve të lëvizshme

Lajme

Siguri në drejtimin e makinës falë realitetit virtual

Lajme

Honda në bashkëpunim me Google për makinat e automatizuara, Waymo

Lajme

Aplikacionet më të përdorshme për shkëmbim mesazhesh dështojnë në mbrojtjen e informacionit të përdoruesve

Lajme

Nike hedh në treg atletet që “lidhen vetë”

Teknologji

Mosha e përçarjes

Teknologji

Syzet high-tech që mund t’i përdorni çdo ditë

Teknologji

MyKid, orë e mençur për fëmijën tuaj!