rezyme Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

Po aplikon për punë? Hidhi dhe një sy rezymesë tënde

Strategy

4 arsye pse rezymetë nuk funksionojnë më

Business Pulse

E vetmja gjë që nuk duhet të listoni në rezymenë tuaj

Strategy

Çfarë bëri kjo CEO kur 45 nga punonjësit e saj dhanë dorëheqjen?

Teknologji

Bill Gates bëri këto parashikime në vitin 1999 dhe është e frikshme sesa i saktë ka qenë ai

Slideshow

Hobit më të pëlqyeshme për rezymenë tuaj

Strategy

Çfarë duhet të bëni kur biznesi juaj i vogël duhet të rrisë fuqinë punëtore?

Teknologji

4 mënyra se si shpikësit mund të përfitojnë nga përdorimi i LinkedIn

Strategy

8 aftësi që duhet t’i keni patjetër në Rezymenë tuaj

Strategy

7 gabime që bëjmë në rezyme, të cilat duhen rregulluar urgjentisht