reklame Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Pas Facebook edhe Instagram po shtrenjtohet për përdoruesit

Marketing

McDonald’s dëshmon forcën e markës së tij

Business Pulse

Markat drejt implementimit të marketingut brenda kompanisë. Ja pse Reebok është kundër këtij trendi

Marketing

Reklama e re e Nike, është një letër vizuale fymëzuese për të gjitha femrat

Business Pulse

6% TVSH edhe për mediat online

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Artan Hoxha: “Ne tek TBU jemi të orientuar drejt cilësisë dhe jo sasisë”

Personazhe

Dua Lipa, artistja shqiptare me famë botërore, shfaqet në Times Square

Marketing

Reklama e Krishtlindjeve që nuk do të shfaqet më për motive politike

Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?

Marketing

Ja të dhënat që tregojnë se reklama e Colin Kaepernick për “Nike” është marketing i suksesshëm!