planeti i kuq Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Travel

Vizioni i Elon Musk për të ardhmen tonë në hapësirë vjen me një kosto serioze

Strategy

Pse plani i Elon Musk për kolonizimin e Planetit Mars mund të dështojë?

Teknologji

Elon Musk dhe SpaceX po çojnë njerëz në Hënë

Teknologji

Në vitin 2030 njerëzit do të vizitojnë Marsin

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00