pengesa Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

6 mënyra për të gjetur punën e ëndrrave tuaja në “botën reale”

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Sipërmarrje

Çfarë do të thotë të jesh një sipërmarrës emigrant në Brexit, Britani?

Strategy

4 mënyrat si njerëzit e pasur mendojnë për veten

Sipërmarrje

5 biznese të cilat mund t’i nisni pa asnjë para në xhep

Strategy

Mark Zuckerberg vendos një qëllim personal çdo vit, po ju?

Strategy

Shumica e njerëzve kanë Ëndrra, por jo Qëllime

Strategy

Që të jesh i suksesshëm, ngjitu nga shkallët – Richard Branson

Lajme

Më në fund Kosova siguron kodin telefonik shtetëror

Sipërmarrje

8 shenjat e sipërmarrësve shumë të suksesshëm

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00