pavarësi financiare Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

E re dhe me energji! Donilda Shurbi flet për motivimin

Strategy

Përse të rinjtë nuk blejnë më makina dhe apartamente?