pagë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Zef Preçi: duhet përcaktuar minimumi jetik

Sipërmarrje

A ia vlen të respektosh kontratën dhe punën që bën?

Lajme

2019, rriten pagat në arsim, mjeksi e ushtri

Lajme

Rritet gati 12% kostoja e punës në katër vite. Kostot më të larta në banka

Lajme

Punonjësit duhet të kenë kushte për t’u ushqyer në punë, ose paguhen 80 mijë lekë në vit

Teknologji

Si po ndikon teknologjia në vendet në zhvillim?

Strategy

5 arsyet pse të rinjtë nuk duhet të varen nga një punë 9 me 5

Lajme

Ndryshon paga minimale edhe për privatët

Lajme

Cilat vende janë më bujare për prindërit e rinj?

Lajme

Inflacioni i ulët, ekspertët rekomandojnë rritjen e pagave për të nxitur konsumin

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM