metodologji Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

Kurset online, metodologjia e të sotmes

Zhvillim Personal

Çfarë është Programimi Neuro-Linguistik?

Thirrje per Aplikime

Companies Doing Good Forum: “Ekonomia e re – Bizneset që krijojnë vlera ekologjike, sociale dhe ekonomike”

Trajnime

Trajnim: “Menaxhimi i Shitjeve”

Lajme

Inaugurohet qendra më e re e inovacionit në Tiranë ICTSlab, ICTSmedia ndan bursa për fëmijët në nevojë

Trajnime

Trajnim Intensiv: “Teknikat e Shkrimit të Projekteve”

Trajnime

Trajnim: “Si të bëjmë CV & Letër Motivimi të suksesshme në gjuhën angleze?”

Trajnime

Trajnim “Anglishte Biznesi”

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Shitjeve

Trajnime

Trajnim: Result Based Project Management

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00