mesazhi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Emoji, një trend në rritje

Business Pulse

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin (II)

Marketing

Reklama shqiptare me një mesazh diskriminues

Strategy

Cili është ndryshimi midis marketingut, reklamimit dhe markës?

Strategy

Çfarë mesazhi urimi duhet t’iu dërgoni kolegëve, partnerëve apo klientëve tuaj për Vitin e Ri?

Evente