mentorim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Rëndësia e një mentori dhe afërsia që duhet të keni me të

Strategy

Disa strategji për të arritur qëllimet tuaja

Zhvillim personal

6 Gjëra që çdo lider i ri duhet t’i dijë

Business Pulse

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Strategy

Ja cilat janë 10 arsyet që ju detyrojnë të lini punën

Startup

Ja cilët janë fituesit e kompeticioneve StartUp të mbajtura këtë vit

Personazhe

Mesazhe motivuese nga juria e StartUp City 2019

Startup

StartUp City shpall fituesit

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Business Pulse

Suksesi është më i sigurt kur afër ke një mentor

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00