mentor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Pse ReaktorX është hapi i radhës për ju. Apliko deri me 5 Prill për akseleratorin online

Marketing

Ndryshoni këto mendime për të kaluar nga një punonjës në një sipërmarrës

Thirrje per Aplikime

Thirrje për mentorë nga diaspora

Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Business Pulse

Rëndësia e një mentori dhe afërsia që duhet të keni me të

Zhvillim personal

Keni nevojë për një mentor? Ja se si të bindni një profesionist për udhëzime

Startup

Aplikacioni GjejZa fiton kupën e vendit të parë në Samitin Technovation Girls World Pitch

Strategy

Ja cilat janë 10 arsyet që ju detyrojnë të lini punën

Strategy

Nëse “gëzoni” këto cilësi, ju jeni një mentor i mirë

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Evente