mentalitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Millenials zgjedhin punën dhe arsimin, jo më martesën dhe fëmijët

Strategy

Si të shmangni një person negativ që ndikon në punën tuaj?

Business Pulse

Koha për të qeverisur një sipërmarrës?! Pse Shqipërisë dhe Botës u duhet modeli Trump? Shteti si një kompani dhe qytetarët aksionerët e saj

Strategy

Fëmijët më të suksesshëm marrin këto 8 dhurata nga prindërit e tyre

Strategy

3 librat që kanë çuar Will Smith drejt suksesit

Media&PR

Si mund ta tejkalojmë frikën e të folurit në publik?

Sipërmarrje

A e zotëroni këtë tipar të madhështisë?

Lajme

I riu kolumbian kërkon të ndryshojë Shqipërinë

Strategy

3 arsyet pse të rinjtë nuk rriten në detyrë

Lajme

26 vjeçarja Ertina Dyrma kthehet nga Londra për të punuar me të rinjtë shqiptarë