mbingarkesë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

E urreni punën tuaj, por nuk mund të jepni dorëheqjen? Ja çfarë duhet të bëni

Strategy

8 arsye pse nuk jeni të lumtur në punë

Lajme

Puna jashtë orarit sjell vdekjen e një punonjësi në Japoni

Business Pulse

Shenjat që tregojnë se nuk keni një balancë midis punës dhe jetës

Strategy

Zakonet e këqija që duhet të eleminoni nga rutina juaj

Strategy

Gjërat që bëjnë menaxherët që i “detyrojnë” njerëzit më të talentuar të largohen