Martin Luther King Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

Business Pulse

8 shprehje frymëzuese nga Martin Luther King

Strategy

Kush tha që femrat nuk mund të jenë lidere të mira?

Media&PR

Apple, Uber, Netflix, Twitter bashkohen kundër politikës së emigracionit të Trump

Media&PR

Folësit më të mëdhenj bëhen, nuk lindin