Lider Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Mos u përpiq të jesh njeriu më i zgjuar në dhomë

Kosova

7 Shenja që vërtetojnë se ju do të bëheni një CEO

Marketing

Çfarë duhet të dimë për përdorimin e emocioneve në marketing?

Strategy

Disa mënyra të thjeshta për të qenë një udhëheqës i jashtëzakonshëm

Zhvillim Personal

Jeff Bezos thotë se kjo është shenja e vetme më e madhe se dikush është inteligjent!

Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Strategy

5 mësime lidershipi nga liderët më të mëdhenj në histori

Zhvillim personal

4 Mënyra sesi një ndjekës mund të bëhet lider

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Strategy

Një lider i mirë ka të paktën këto 3 cilësi

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM