Konferenca Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

31 KËSHILLA PËR SIPËRMARRËSIT E RINJ

Business Pulse

11 gabime që bëni me menaxhimin e kohës suaj

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Marketing

5 Mësime të vlefshme marketingu nga konferenca Spark.me

Teknologji

28 Janari, Dita e Privatësisë së të Dhënave! Privatësia dhe siguria kibernetike, ngushtësisht të lidhura me njëra-tjetrën

Strategy

4 zakone të jetës së përditshme që do t’ju bëjnë të suksesshëm

Startup

Falenderime për komunitetin: Një këndvështrim ndryshe nga Drejtuesit e Startup Grind në mbarë botën

Media&PR

9 Idetë kryesore nga Konferenca e Marketingut Dixhital ALLWEB Albania 2018

Startup

Kush bën para në industrinë e startup-eve?

Slideshow

AllWeb 2018 – Njihuni me 4 folësit e radhës