instikt Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Shprehje motivuese nga femrat e suksesshme në botë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari Gëzim Gashi me pasion dhe punë hap një shkollë arti në Amerikë

Personazhe

Roberto De Niro, çfarë thotë ai për jetën dhe suksesin?

Media&PR

5 mënyra për të ndërtuar vetëbesimin para një interviste

Strategy

6 Mësime të fuqishme rreth dështimit që i shërbejnë suksesit