Greqia Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

Mbi-kualifikimi, një fenomen i tregjeve me konkurencë të lartë

EU Corner

Këto janë vendet më të shtrenjta dhe më të lira të Evropës

Strategy

Të punosh më pak orë, do të thotë të jesh më produktiv

Lajme

Patentat shqiptare, së shpejti do të njihen edhe në këto shtete të BE

Intervista

Toljan Papajorgji: “Jumbo, një sukses që rritet çdo ditë.”

Lajme

Rritje e importeve, në tregun shqiptar hynë 2.7 milionë kg vaj i palmës

Travel

Sa bakshish duhet të lini në vendet europiane? Po në Shqipëri?

Lajme

“Sfida e Balenës Blu”, loja e rrezikshme që qarkullon në internet

Lajme

“FORBES” i kushton artikull marrëdhënieve ekonomike Shqipëri-Kinë

Lajme

Mundësi studimi Bachelor dhe Master Në Universitetin e Sheffield, në Selanik

Evente