frymezim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

8 rregulla të arta që do ju ndihmojnë të bëheni një milioner

Intervista

Flet Brigite Peposhi. Inteligjenca artificiale mund të zgjidhë krimet

Lajme

Themeluesja e “Global Woman”, Mirela Sula pjesë e listës së 100 njerëzve më frymëzues në botë

Lajme

Mërzi dhe shkëlqim – Mendoni se mund t’i lidhni këto dy fjalë bashkë ?

Strategy

Nëse përgjigjeni me “Po” për këto pyetje, ju jeni shumë më të suksesshëm se sa mendoni

Intervista

Nimbus – Startupi fitues i çmimit të parë në Startup Live Tirana

Slideshow

6 kanalet e YouTube që çdo sipërmarrës duhet të ndjek

Sipërmarrje

Pse shumë sipërmarrës bëjnë një gabim të madh para se të fillojnë?

Thirrje per Aplikime

“Ideja jote për Biznes”, programi që shndërron idetë e mëdha në biznese të mëdha

Business Pulse

Thënie frymëzuese nga Tony Robbins

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM