femije Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Siguria e fëmijëve në internet. Qendra për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri bën marrëveshje me Google

Sipërmarrje

Leximi është një pasuri që kultivohet që i vogël

Karriera

Fëmijët e nënave në karrierë, rriten po aq të lumtur sa ata të nënave në shtëpi

Strategy

Dëshironi t’i ushqeni fëmijës lidershipin? Ja si të veproni

Teknologji

Publikimet e fëmijëve, Youtube, u nënshtrohet kufizimeve

Lajme

 Samsung dhuron për Qendrën e Shërbimeve Pro Pak në Tiranë dhe Fashatin e Fëmijëve SOS në Prishtinë

opinion

Edlina Bano Losha: Ja pse fëmijët duhet të shkojnë në kopshte edhe kur bie tërmet

Lajme

Thyej heshtjen, fushata e OSBE për ndërgjegjësimin kundër dhunës

Business Pulse

Pse prindërit duhet të kalojnë më pak kohë me smartfonët e tyre?

Lajme

UNICEF lançon fondin e kriptomonedhave. Pranon dhurime në Bitcoin dhe Ethereum