fatura Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

E urreni punën tuaj, por nuk mund të jepni dorëheqjen? Ja çfarë duhet të bëni

Business Pulse

E vërteta tronditëse rreth pabarazisë

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav

Teknologji

Aplikacionet që iu nevojiten ndërsa udhëtoni nëpër botë

Strategy

Si të veproni kur bëni një punë që urreni?

Sipërmarrje

Dokumentat që nevojiten për t’u pajisur me Certifikatën e Rezidentit Tatimor dhe shmangien e Taksimit të Dyfishtë

Lajme

TJETËR AKSION PËR BIZNESET E MËDHA. AHMETAJ: DEKLAROJNË PAGA TË ULËTA

Strategy

Çfarë bëri kjo CEO kur 45 nga punonjësit e saj dhanë dorëheqjen?

Lajme

Java Ndërkombëtare e Kujdesit ndaj Klientit në Alpha Bank Albania

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00